Hallo daar!

De afgelopen maanden hebben we weer een boel grote en kleine veranderingen en verbeteringen doorgevoerd, en hebben we wederom twee nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd.

Zo is er nu een CBD-olie speciaal voor huisdieren, en een olie met CBG. De uitgebreide details staan op de productpagina’s via de links.

Daarnaast hebben we besloten de Mixta olie wat sterker te maken en van 4% naar 5% te verhogen. Dit maakt het makkelijker om oliën van verschillende merken te vergelijken, zonder dat je de dosering om hoeft te rekenen. Door onze ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van de teelt en verwerking, hebben we kosten kunnen besparen, waar we graag onze klanten van mee willen laten profiteren. Daarom kost de ‘nieuwe’ 5%-olie slechts 1 euro meer dan de 4%, terwijl er veel meer in zit! Graag gedaan!

Als klap op de vuurpijl is het nu óók mogelijk om via onze webshop makkelijk en vertrouwd te kunnen betalen met iDEAL, Bancontact, Sofort en Giropay! Dat heeft een tijdje op zich laten wachten door bepaalde regelgeving, maar ook die klus is inmiddels gelukkig geklaard. Credit- en debitcards hopen we voor het einde van het jaar aan het lijstje toe te kunnen voegen.

Voor alle vragen en suggesties kun je ons een berichtje sturen via de contactpagina.

Graag tot ziens!
Vriendelijke groet,
Team CBD Spain